TermékekNézzen szét és válassza az Önnek legmegfelelőbb terméket portfóliónkból.

tovább
HírekKapjon hasznos információkat a termékeinkről és a vállalatunkról szóló legújabb hírekről.

tovább
KarrierVállalatunk folyamatosan bővíti szakembereinek körét. Csatlakozzon Ön is csapatunkhoz.

tovább
KapcsolatLépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink várják jelentkezését.

tovább
Céghírek

Bemutatkozás

A Hungarian Silicones Kft. 2013-ban alakult, gyártórészlegünk Szolnokon található. Termékeink között megtalálja különböző építési és javítási munkák során felhasználásra kerülő vegyi termékek széles skáláját.

A gyártási folyamat a legjobb receptúrák szerint történik, aminek köszönhetően termékeink nemcsak elérik a konkurencia által kínált termékek színvonalát, hanem meg is haladják azokét. Környezetbarát és biztonságos termékeink széles körben alkalmazhatók, például az építészetben, építőanyagok gyártásában, textiliparban, útépítésben, díszítő- és felújító munkálatoknál.

Az összes termékünk megfelel az Európai Unióban érvényes műszaki előírásoknak.

A közeljövőben az európai piacra új termékek gyártását tervezzük. Vállalatunk a következő ágazatokban kínál megoldásokat: ipari- és magánépítkezéseknél használt vegyi anyagok, vegyipar, termelési és kereskedelmi tevékenység.

Erősségünkként szeretnénk megemlíteni termékeink méltányos árát megfelelő bizonyítványok által garantált kiváló minőségük mellett. Logisztikai hozzáállásunk szellemisége lehetővé teszi, hogy a szállítást különböző közlekedési eszközzel, a megfelelő csomagolásban és természetesen időben juttassuk el megrendelőinkhez. Mindez megerősíti az Ön piaci pozícióját és segíti üzletének fellendülését!

 

© 2021 Hungarian Silicones. minden jog fenntartva
Az oldalon található információk, dokumentumok engedély nélküli másolása, felhasználása tilos