TermékekNézzen szét és válassza az Önnek legmegfelelőbb terméket portfóliónkból.

tovább
HírekKapjon hasznos információkat a termékeinkről és a vállalatunkról szóló legújabb hírekről.

tovább
KarrierVállalatunk folyamatosan bővíti szakembereinek körét. Csatlakozzon Ön is csapatunkhoz.

tovább
KapcsolatLépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink várják jelentkezését.

tovább

Fémből-, betonból- és egyéb anyagokból készült belső- és külső felületek védelmére szolgáló kémiailag térhálósodó antikorrozív anyagok.

Epoxigyanta bázisú anyagok

Az epoxigyanta bázisú bevonatok víz- és vegyszerálló korróziógátló anyagok sorába tartozó, az agresszív anyagokkal (többek között: az ásványi olajokkal- és számos oldószerrel) szemben is nagymértékű kémiai rezisztenciával-, keménységgel– és kopásállóssággal rendelkező, a világon a legelterjedtebb széles spektrumú antikorroziós védőhatással rendelkező termékcsoport.

Poliuretán bázisú anyagok

A poliuretán bevonatok vízálló és vegyszerálló korróziógátló vegyületek legkeresettebb- és perspektívikusabb antikorózziós tulajdonságokkal rendelkező termékek csoportjába tartozó anyagok.

A poliuretánok alapvető előnyei közé olyan egyedülálló tulajdonságaik sorolhatók, mint a vegyszer-, időjárás- és fényállósság valamint a nagy szilárdsággal párosított rugalmasság. A poliuretán-, az epoxi-bázisú termékekhez képest nagyobb kémiai rezisztenciával rendelkeznek.

Apoliuretán zománcfestékek víz-, sav-, olaj-, benzin-, oldószer- és lúgállóak. Továbbá jó ellenálló képességgel rendelkeznek a kőolajszármazékokkal szemben is.

A poliuretán zománcfestékek kiválóan tapadnak bármilyen hordozófelületre, a különleges korróziógátló tulajdonságaiknak köszönhetően a különböző hatásokkal szemben tartós korrózióvédelmet biztosítanak.© 2021 Hungarian Silicones. minden jog fenntartva
Az oldalon található információk, dokumentumok engedély nélküli másolása, felhasználása tilos