Hungarian Silicones
Hungarian Silicones
TermékeinkTermékeink Kiváló minőségű szerves szilikon alapú anyagok széles skáláját kínáljuk ipari felhasználásra

tovább
GyártásKizárólag fejlett és innovatív technológiákat alkalmazunk, hogy biztosíthassuk termékeink magas minőségét

tovább
GalériaAz itt látható képek segítségével könnyebben kiválaszthatja az Önnek megfelelő termékünket

tovább
MunkalehetőségCégünk állandó jelleggel keres ágazati szaktudással rendelkező és ezt bizonyítani akaró munkatársakat

tovább

Fémből-, betonból- és egyéb anyagokból készült belső- és külső felületek védelmére szolgáló kémiailag térhálósodó antikorrozív anyagok.

Epoxigyanta bázisú anyagok

Az epoxigyanta bázisú bevonatok víz- és vegyszerálló korróziógátló anyagok sorába tartozó, az agresszív anyagokkal (többek között: az ásványi olajokkal- és számos oldószerrel) szemben is nagymértékű kémiai rezisztenciával-, keménységgel– és kopásállóssággal rendelkező, a világon a legelterjedtebb széles spektrumú antikorroziós védőhatással rendelkező termékcsoport.

Poliuretán bázisú anyagok

A poliuretán bevonatok vízálló és vegyszerálló korróziógátló vegyületek legkeresettebb- és perspektívikusabb antikorózziós tulajdonságokkal rendelkező termékek csoportjába tartozó anyagok.

A poliuretánok alapvető előnyei közé olyan egyedülálló tulajdonságaik sorolhatók, mint a vegyszer-, időjárás- és fényállósság valamint a nagy szilárdsággal párosított rugalmasság. A poliuretán-, az epoxi-bázisú termékekhez képest nagyobb kémiai rezisztenciával rendelkeznek.

Apoliuretán zománcfestékek víz-, sav-, olaj-, benzin-, oldószer- és lúgállóak. Továbbá jó ellenálló képességgel rendelkeznek a kőolajszármazékokkal szemben is.

A poliuretán zománcfestékek kiválóan tapadnak bármilyen hordozófelületre, a különleges korróziógátló tulajdonságaiknak köszönhetően a különböző hatásokkal szemben tartós korrózióvédelmet biztosítanak.Hasznos információk
Sziliciumorganikus lakkok fő alkalmazási területei

Sziliciumorganikus lakkok fő alkalmazási területei

Betonhoz való szilikonadalékok

Betonhoz való szilikonadalékok

kapcsolat  (+36) 56 52 11 15
© 2020 Hungarian Silicones. minden jog fenntartva
másolás anyag ezen az oldalon tilos
return_links(); ?>