TermékekNézzen szét és válassza az Önnek legmegfelelőbb terméket portfóliónkból.

tovább
HírekKapjon hasznos információkat a termékeinkről és a vállalatunkról szóló legújabb hírekről.

tovább
KarrierVállalatunk folyamatosan bővíti szakembereinek körét. Csatlakozzon Ön is csapatunkhoz.

tovább
KapcsolatLépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink várják jelentkezését.

tovább


A szolnoki gyártóközpont majdnem készen áll az átadásra

12 március 2013

Záró szakaszához érkezett a berendezések kulcsrakész szerelése és a gyártóegységek üzembehelyezése.
Betartásra kerülnek a vállalat bejegyzésével kapcsolatos alaki és tartalmi követelmények.
 
A bevezetőszakaszban az üzem különböző építőipari- és háztartás-vegyi anyagok hidrofobizáló tulajdonsággal való felruházására szolgáló szilicium-organikus folyadékok és emulziók előállítására kerül sor. Részletesebben a hidrofobizáló hatásról a „hasznos ismérvek” fejezetben tud tájékozódni.
A továbbiakban gyártandó termékek között megtalálhatók lesznek az antiadhéziós kenő – ipari felhasználású leválasztó-, epoxi alapú műgyanta önterülő padlók anyagai, tetőszigetelő bevonatok és portalanító folyadékok.
 
Kitűzött célunk mind az ipari, mind a magánszféra felhasználói igények kiszolgálása.
Olyan vitathatatlan előnyeink közül, minőség-ár arány, ki lehet emelni a legfontosabbat –a minden konkrét esetben tanúsított egyéni hozzállásunkat. Az önök által támasztott követelmények és lehetőségeik függvényében, hogy a termékeinket az önöknek leginkább megfelelő tulajdonságokkal ruházzuk fel, készek vagyunk akár a receptúrák megválatoztatására. 
Dacára a gyártás idén történő indítására, a munkacsoportunkat több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkező szakemberek erősbítik. Ez egyaránt vonatkozik mind a vezetői-, mind a technológiai stábra.
 
Nem csupán más vállalatok korábbi eredményeire-, hanem a sziliciumorganikus kémia területén végzett saját kutatásokra is támaszkodva, új-, hasznos ötleteket generálva, törekszünk lépést tartani a korral. Pontosan a gyártóközpontunknak kell a kapcsolattartásunkat biztosító egységé válnia. Önök számára lehetőség arra, hogy a termékeink által könnyebbé és kényelmesebbé tegyék életüket. Számunka –az önök ajánlásainak eredményeképp, lehetőség: a dinamikus fejlődésre és szaktudásunk tökéletesítésére, mind kifizetődőbb ajánlattételekre az önök számára, végső eredményeképpen – az önökkel közösen történő jövőteremtésre.

 

 

© 2021 Hungarian Silicones. minden jog fenntartva
Az oldalon található információk, dokumentumok engedély nélküli másolása, felhasználása tilos